بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

درد دندان از مشکلاتی است که اغلب همه افراد کوچک و بزرگ با آن سروکارداشته یا دارند. و حتما به دندانپزشکی مراجعه خواهند داشت .
نکته که باید همه افراد بدانند این است که مزیتی که کلینیک ها بر مطب های شخصی دارند این است که در کلینیک های دندانپزشکی معتبر شما میتوانید از وجود چندین پزشک اعم از عمومی و متخصص بهرهمند شوید تا درنهاین بهترین درمان را انجام دهید

برای کاشت ایمپلنت دندان چه سنی مناسبی است؟

يكشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۸، ۰۷:۲۳ ب.ظ

جایگذاری ایمپلنت دندان امروزه یکی از پیشرفته ترین و با دوام ترین روش های ترمیم دندان می باشد. که در بین مخاطبین خود روشی بسیار محبوب است، زیرا این امکان را به شما می دهد که بتوانید با خیال راحت و بدون نگرانی به فعالیت های اجتماعی خود بپردازید. اگر از روکش های ایمپلنت دندان به درستی مراقبت شود. این امکان را به شما می دهد تا بتوانید یک عمر از آن ها استفاده کنید. اما شاید برای شما مهم باشد که بدانید سن مناسب کاشت دندان برای شما چه زمانی است؟

ایمپلنت دندان در سن مناسب

 

اگر یک یا چند دندان طبیعی خود را از دست دهید ممکن است برای حل این موضوع به فکر کاشت ایمپلنت دندان بیفتید زیرا همانطور که می دانید این روش می تواند بهترین جایگزین به جای دندانهای طبیعی شما باشد.

ودلیل آن نیز این است که:

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های از دست رفته دندان شما و همچنین خود دندان می شود. ریشه جدید که از تیتانیوم ساخته شده است به شما کمک می کند تا دندانهای جایگزین شما در جای خود بهتر از پروتزها عمل کنند. علاوه بر این کمک میکند تا دندانهای باقی مانده ی شما از حالت اولیه ی خود خارج نشوند.

مزایای مهم دیگر عبارتند از:

به شما در توانایی بهتر صحبت کردن و جویدن راحت تر غذا کمک می کند.

نیازی به پاک کردن دندان های جایگزین برای تمیز کردن آنها نیست.

کاملاً طبیعی به نظر می رسد.

اعتماد به نفس و سلامتی شما را در زمان های مختلف مانند خوردن غذا، خندیدن ، سرفه یا عطسه تامین می کند.

با وجود این مزایا، کاشت دندان ممکن است انتخاب مناسبی برای همه نباشد. این موضوع شامل بیماران زیر 18 سال می شود.

 

چرا کودکان و نوجوانان کاندیدای خوبی برای کاشت دندان نیستند؟

 

قبل از اینکه بیمار بتواند ایمپلنت دندانی دریافت کند ، باید یک فک کاملاً توسعه یافته داشته باشد. این موضوع به طور معمول تا اواخر سالهای نوجوانی یا حتی اوایل بزرگسالی اتفاق نمی افتد. بنابراین ، متخصصین دندانپزشکی به ندرت روش کاشت دندان را روی هر کسی که 18 سال یا کوچکتر باشد انجام می دهند. با این حال ، این محدودیت سنی مطلق نیست زیرا رشد فک یک عامل مهمتر از سن است.

 

برای تعیین اینکه آیا یک بیمار نوجوان ممکن است برای کاشت دندان آماده باشد، می توان از روش هایی استفاده کرد تا تشخیص داد که آیا فک به اندازه کافی توسعه یافته برای جراحی است یا خیر. البته، ما اجازه والدین را برای بیماران زیر 18 سال که مایل به جایگزینی دندان های از دست رفته با ایمپلنت های دندان هستند ، را نیاز داریم.

 

هیچ محدودیتی در سن بالا برای کاشت دندان وجود ندارد

طبق اعلام انجمن دندانپزشکی آمریکا ، نیمی از آقایان و زنان بالای 65 سال حداقل یک دندان از دست رفته دارند. این امر باعث می شود آنها کاندیدای ایده آلی برای روش ایمپلنت دندان باشند. از جمله افراد سالخورده ای که در دهه 80 و 90 سالگی زندگی خود به سر می برند، نیز می توانند به راحتی از این روش استفاده کنند. البته ما قبل از توصیه به کاشت ایمپلنت دندان، سلامت کلی بیمار را نیز در نظر می گیریم. و موضوع سن به طور معمول کسی را از این امر مستثنی نمی کند. در حقیقت سالمندانی که سالها با پروتزهای قابل جابجایی زندگی می کردند ممکن است احساس کنند که می توانند این جا به جایی را به ایمپلنت های دندانی دائمی و غیر قابل جابجایی تبدیل کنند.

ارتباط سن بیماران

بزرگترین تفاوت بین بیماران جوان و بزرگتر در زمینه کاشت دندان این است که در وهله اول بدانیم افراد چگونه دندان های خود را از دست داده اند. احتمالا بزرگسالان و جوانان بیشتر در حوادث، دندان خود را از دست می دهند، این در حالی است که افراد مسن تر اصولا به دلایل پوسیدگی یا بیماری دچار این مشکل می شوند. با همه ی این توضیحات، ما به شما پیشنهاد می دهیم تا از دکتر متخصص خود بپرسید که آیا کاشت دندان می تواند مناسب ترین گزینه برای جایگزینی دندان شما باشد، یا خیر؟

پس با توجه به مطالبی که تا اینجا بیان شد:

اصولا در سنین بالا محدودیتی، برای کاشت دندان وجود ندارد. و در بیشتر موارد ، شما می توانید کاندیدای مناسبی برای این روش باشید، مشروط بر اینکه سلامت باشید و بتوانید از روال معمول دندانپزشکی بهره ببرید.

اصولا ایمپلنت هایی که در بیماران سالم و مسن تر و دارای استخوان فک کافی قرار می گیرند ، می توانند با همان پیش بینی همانند بیماران جوان پاسخ دهند. هیچ کس به دلیل عدم توانایی مناسب در خوردن ، جویدن ، صحبت کردن و لبخند زدن نباید از کیفیت زندگی اش پایین بیاید.

رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت

از سیگار استفاده نکنید

بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید

لثه های سالم و استخوان کافی در فک خود برای لنگر انداختن ایمپلنت داشته باشید.

ایمپلنت دندان در سن مناسب

ایمپلنت دندان در مناسب ترین سن

 

علاوه بر سلامت عمومی دهان و دندان، یک مورد اصلی برای کاشت دندان، داشتن استخوان کافی در فک شماست. اگر استخوان در فک شما عمیق یا گسترده نباشد، ممکن است قبل از قرار دادن ایمپلنت به پیوند استخوان احتیاج پیدا کنید. دلیل این است که جویدن یک عمل قدرتمند است و می تواند فشار زیادی به فک وارد کند. ایمپلنت ها باید به اندازه کافی بزرگ باشند تا در برابر نیروهای جویدن مقاومت نکنند ، بنابراین باید استخوان کافی برای پشتیبانی از اندازه کاشت وجود داشته باشد. اگر استخوان نتواند از آن پشتیبانی کند ، احتمالاً کاشت خراب می شود. پیوند استخوان می تواند حجم استخوان را به منظور ایجاد یک پایه محکم و مطمئن برای لنگر انداختن ایمپلنت افزایش دهد.

ریزش استخوان می تواند به دلیل عدم تحریک جویدگی ناشی از از بین رفتن طولانی مدت دندان ها ، استفاده از پروتز ، بیماری لثه (پریودنتال) و در اثر پیری یا آسیب دیدگی ایجاد شود.

 

آیا کاشت دندان موفقیت آمیز است؟

 

کاشت دندان از میزان موفقیت بسیار خوبی برخوردار است. طبق گزارش انجمن ایمپلنتولوژی دندانپزشکی ، در 95 درصد موارد درمانی ، ایمپلنت دندان موفقیت آمیز است. ایمپلنت یک روش مطمئن و قابل پیش بینی برای جایگزینی دندان های از دست رفته است.

 

دندانپزشک شما می تواند آزمایشاتی را برای بررسی سلامت و حجم استخوان ها انجام دهد و در مورد روش های مختلف برای بازسازی آن صحبت کند. برای اطلاعات بیشتر به پیوند استخوان می توانید به کلینیک آدرینا مراجعه نمایید.

 

در اینجا درخواست ملاقات کنید http://mdpi.pro/

جهت مشاوره رایگان با شماره تلفن 09197214685 تماس بگیرید

به منظور ملاقات در کلینیک دندانپزشکی آدرینا با شماره 77933549-77971183-021 تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی