بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

درد دندان از مشکلاتی است که اغلب همه افراد کوچک و بزرگ با آن سروکارداشته یا دارند. و حتما به دندانپزشکی مراجعه خواهند داشت .
نکته که باید همه افراد بدانند این است که مزیتی که کلینیک ها بر مطب های شخصی دارند این است که در کلینیک های دندانپزشکی معتبر شما میتوانید از وجود چندین پزشک اعم از عمومی و متخصص بهرهمند شوید تا درنهاین بهترین درمان را انجام دهید

آیا در زمان بارداری ایمپلنت دندان خطرناک است؟

دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۰۶:۳۱ ب.ظ

شاید برای زنان باردار این سوال پیش بیاید که در زمان بارداری میتوان ایمپلنت دندان انجام داد و عوارضی دارد یا نه؟ از انجا که در دوران بارداری بدن شما تغییرات فیزیولوژیکی زیادی پشت سر می گذارد در این مدت از بسیاری از فعالیت‌ها باید دوری کنید. در پاسخ به سوال مطرح شده باید عنوان کرد که زنان باردار میتوانند بعد از سه ماهه اول کاشت ایمپلنت دندانی را انجام دهند.

 

جراحی ایمپلنت در دوران بارداری

پیچیدگی انجام جراحی ایمپلنت در دوران بارداری مناسب نمی باشد مگر آنکه جراحی ایمپلنت لازم و ضروری  باشد، معمولا بعضی از زنان باردار از جراحی دچار استرس و ترس می شوند و هر گونه استرس برای نوزاد مناسب نمی باشد .و از طرف دیگر جراحی ها نیاز به بی حسی یا مواد بی هوشی دارند و لزوما پزشکان هر گونه مواد بی هوشی را برای دوران بارداری مضر می دانند.

دکترهای متخصص دندانپزشکی جراحی های غیرضروری و دلخواه را در دوران بارداری در طی سه ماهه اول بارداری را لازم نمی دانند و مخالفند و برخی از آنها توصیه می کنند تاچند ماه بعد از زایمان برای درمان کاشت دندان اقدام نمایند.

 

بهترین زمان برای قرار دادن ایمپلنت پس از به دنیا آمدن نوزاد است

بعد از تولد نوزاد در صورتی که احساس آمادگی کردید و سالم و سرحال بودید دیگر هیچ دلیلی برای به تاخیر انداختن کاشت ایمپلنت دندان وجود ندارد . در صورتی هم که شیر ده هستید پزشک بهترین راه حل را به شما توصیه میکند . بعد از انجام ایمپلنت دندان می توانید با اولین لبخند کودکتان، شما نیز لبخند بزنید.

ایمپلنت دندان در زمان بارداری

اگر چه برای انجام کاشت دندان با ایمپلنت با توجه به موارد ذکر شده در مقاله  بهتر است که تا بعد از تولد نوزاد صبر کرد اما نکته ای که قابل توجه این است که  در دوران بارداری نباید از سلامت دهان و دندان غافل شد.

زیرا این موضوع در سلامت مادر و نوزاد نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. در اینجا چند نکته در مورد سلامت دهان و دندان  اشاره خواهیم کرد .

  • در دوران بارداری با رعایت  بهداشت دهان و دندان خود از التهاب و دچار خونریزی شدن لثه ها  جلوگیری کنید  متاسفانه بسیاری از زنان باردار به این مسئله توجهی ندارند .
  • در روز دو بار مسواک بزنید واز نخ دندان نیزاستفاده کنید همچنین میتوانید هر شب دهان خود را با استفاده از محلول‌های غیرالکلی مانند فلوراید شستشو دهید.
  • اگر رژیم غذایی داریدسعی کنید سالم و متعادل باشد و تا حد امکان از خوردن شیرینی و آجیل وغیره که موجب آسیب رسیدن به دندان می شود خودداری کنید.
  • در صورتی که صبح‌ها استفراغ می‌کنید، می توانید یک قاشق جوش شیرین را در آب حل کنید و با آن دهان خود را شستشو دهید تا از صدمه دیدن دندان‌ها جلوگیری شود.
  • اگر رژیم غذایی داریدسعی کنید سالم و متعادل باشد و تا حد امکان از خوردن شیرینی و آجیل ومواد قندی وغیره که موجب آسیب رسیدن به دندان می شود خودداری کنید.
 

ایمپلنت در بارداری

 

مراجعه به دندانپزشک در طول حاملگی

  • بهتر است حداقل سه بار زنان باردار در طول حاملگی به دندانپزشک جهت معاینه مراجعه کنند.
  • در طول مدت بارداری انجام درمان های ساده وپیشگرانه مثل جرمگیری و ترمیم پوسیدگی موردی ندارد و انجام درمان های پیچیده از جمله جراحی ها معمولا به بعد این دوران بارداری موکول می شود.
  • زمان بهتر برای انجام درمانهای دندانپزشکی در زنان باردار سه ماهه دوم حاملگی است.
  • به زنان باردار توصیه می شود مصرف دارو و بروز عفونت در سه ماهه اول بارداری چون جنین در حال شکل گیری است روی روند رشد و تکامل اثر می گذارد در صورتی که مشکلات دهان و دندانشان اورژانسی نیست ترجیحا در سه ماهه اول هیچ اقدامی نکنند. در سه ماهه سوم نیز تحمل مادر برای نشستن روی صندلی دندانپزشکی کاهش می یابد لذا بهتر است فقط درمانهای کوتاه مدت و اورژانسی در این دوره انجام شود.

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی