بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

بهترین دانستنی های دندانپزشکی

با همراهی این وبلاگ شما در جریان اخرین تکنولوژی های دندانپزشکی قرار خواهی گرفت

درد دندان از مشکلاتی است که اغلب همه افراد کوچک و بزرگ با آن سروکارداشته یا دارند. و حتما به دندانپزشکی مراجعه خواهند داشت .
نکته که باید همه افراد بدانند این است که مزیتی که کلینیک ها بر مطب های شخصی دارند این است که در کلینیک های دندانپزشکی معتبر شما میتوانید از وجود چندین پزشک اعم از عمومی و متخصص بهرهمند شوید تا درنهاین بهترین درمان را انجام دهید

مشکلات دندانی می تواند برای همه ی افراد مشکل ساز باشد و در اعتماد به نفس آن ها و خوردن درست غذا برا ی آنها تاثیرگذار باشد. حال اگر افرادی می خواهند این مشکل را برطرف کنند و دچار مشکلات قلبی نیز هستند، ممکن است در زمان جراحی آسیب پذیر تر باشند. پس با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید، تا در این خصوص مطالبی را بیان کنیم.

ایمپلنت دندان و بیماران قلبی

طبق نظر اساتید دانشگاه و متخصصین ایمپلنتولوژی، استفاده از ایمپلنت دندان به عنوان بهترین و مناسب ترین درمان برای دندان از دست رفته خصوصا افراد با سن بالا که از بیماری ها ی قلبی رنج می برند، محدودیتی وجود ندارد .

افراد مسن که عموما برای کاشت ایمپلنت فول ماوس مراجعه میکنند و اغلب این افراد ممکن است از بیماریهای قلبی نیز رنج ببرند، اما با توجه به دستور دندانپزشک و تایید پزشک قلب خود می توانند از این درمان استفاده کنند . همچنین بیماران قلبی که سکته قلبی هم داشته اند می توانند از ایمپلنت استفاده نماید اما تاکید می شود که حتما با پزشک قلب خود مشاوره نمایند.

یکی از مواردی که ریسک دریافت ایمپلنت را در بیمار بالا می برد استفاده از دخانیات است . استعمال دخانیات علاوه بر احتمال شکست ایمپلنت برای بیماران قلبی نیز بسیار خطر ناک است.

کاشت ایمپلنت در کدام بیماریها می تواند خطر آفرین باشد؟

  • اعتیاد شدید به مواد مخدر
  • بیماری های کلیوی
  • بیماری پوکی استخوان
  • بیماران حاد قلبی
  • دیابت
  • اشعه درمانی
  • بیماری های لثه ای

کاشت ایمپلنت در نواحی عصب فک تحتانی برای بیماران قلبی می تواند خطر ناک باشد لذا دندانپزشک می بایست دقت بسیاری در اجرای این جراحی داشته باشد .

ارتباط بیماریهای لثه ای با بیماریهای قلبی

از دست دادن دندان در سنین میانسالی ممکن است به خاطر التهاب و عفونت لثه باشد اما میزان تاثیرگذاری آن کاملا مشخص نیست.
عفونت های مزمن لثه اگر درمان نشود بسیار خطرناک خواهد بود چنانچه این عفونت از بین نرود در دراز مدت باعث تورم رگ ها شده و این تورم و ضخیم شدن رگها میتواند به حملات قلبی و یا سکته های قلبی منجر شود.

بنابراین با مشاهده علامی در لثه حتما باید به پزشک متخصص بیماریهای لثه مراجعه کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فناوری کاشت ایمپلنت دندان، امروز با دندانپزشکی آدرینا در شرق تهران واقع در نارمک تماس بگیرید:    09197214685    -   77933549 -  77971183 -021

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی