ایمپلنت دندان برای چه کسانی قابل استفاده است
ممکن است شما به دلایل مختلف دچار بی دندانی شده و به دنبال راهی برای جایگذاری دندان های خود باشید. ایمپلنت دندانی که به شکل پیچی ساخته شده از جنس تیتانیوم می باشد در حفره ای که به دلیل نابودی ریشه ایجاد شده است قرار می گیرد. تا به شما کمک کند علاوه بر زیبایی از نظر خوردن غذا و حرف زدن نیز راحت تر باشید. در ادامه به این موضوع می پردازیم که ایمپلنت دندان برای چه کسانی قابل استفاده است.
کسانی شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را دارندکه لثههای سالم داشته باشند و استخوان کافی برای نگه داشتن ایمپلنت در فک آنها وجود داشته باشد.
براساس نظر متخصصان فک و صورت بعضی افراد که استخوان فک خود را از دست دادهاند نیز میتوانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند، اما ابتدا لازم است استخوان از بین رفته با استفاده از روشهای درمانی مناسب تجدید و ترمیم شود.
بدن انسان ایمپلنت دندان ساخته شده از تیتانیوم را بهعنوان اجسام خارجی پس نمیزند و هنگامی که آنها در استخوان کاشته میشوند، استخوان در یک فرآیند به نام الصاق استخوانی در اطراف آن رشد کرده و گسترش پیدا میکند. از مواردی که باعث افزایش اعتماد به نفس شما میشود وجود همه دندان ها در دهان می باشد که با انجام ایمپلنت دیگر نگران توجه دیگران به دندان های از دست رفته خود نخواهید بود .

اجزای ایمپلنت دندان
سازگاری ایمپلنت با دندانهای طبیعی مجاور
خیلیها نگران هستند که ایمپلنتها در کنار دندانهای طبیعی، یک عضو مصنوعی تلقی شده، بعد از مدتی منجر به خرابی دندانهای مجاور بشود در صورتی که جاگذاری ایمپلنت در ناحیه دندان از دست رفته آسیبی به دندانهای مجاور وارد نمیکند. در بسیاری موارد، جایگزینی دندان یا دندانهای از دست رفته بنا بر تبحر دندانپزشک، زیبایی مطلوبتری را تامین میکند. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت، راحتی و قدرت جویدن بسیار خوبی به بیمار میدهد.
منع درمان دندان با ایمپلنت
بیمارانی که تحت شیمی درمانی و پرتودرمانی هستند
مبتلایان به بیماریهای سیتمیک اتوایمیون (سیستم ایمنی)
افرادی که از سیگار، پیپ و قلیان استفاده می کنند
امروزه بیماران زیادی برای گذاشتن ایمپلنت به کلینیکهای دندانپزشکی مراجعه میکنند. متاسفانه شمار زیادی از آنها هم باورهایی درباره ایمپلنت دارند که نشان از بیاطلاعی آنها در این زمینه است. برای اطلاعات بیشتر به این نکتهها توجه کنید:
ایمپلنت آسیبی به استخوان فک وارد نمیکند
همزمان با کشیدن دندان امکان قراردادن ایمپلنت وجود دارد
همه بیماران به جراحی سینوس فک نیاز ندارند
ایمپلنت باعث درد و ناراحتی لثه و دندانهای دیگر نمی شود
بعضی از بیماران نباید از ایمپلنت استفاده کنند
قراردادن دندان روی ایمپلنت تا حدودی وقت گیر است
در مورد مشکلات دندانی خود حتما با متخصصین دندانپزشکی مشورت کنید و به شایعات غلط توجه نکنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فناوری کاشت ایمپلنت دندان، امروز با دندانپزشکی آدرینا در شرق تهران واقع در نارمک تماس بگیرید: 09197214685 - 77933549 - 77971183 -021